Saopštenja


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next page
 • 16/05/2016 | Saopštenja

  Novo obaveštenje za korisnike

  Poštovani korisnici,

  Uspeli smo da izolujemo i lokazujemo problem koji je prouzrokovao prekid rada interneta u nekoliko zemalja u Evropi. Na vreme smo sprečili dalje širenje virusa i tako zaštitili većinu korisnika od ovog napada. Važno je da znate da ovaj virus ne napada sam kompjuter, već opremu preko koje se uspostavlja internet konekcija.

  Tehnička podrška Orion telekoma radi na rešavanju preostalih problema.

  Imajući u vidu da se radi o veoma ozbiljnom napadu na internet provajdere u Evropi, u nekim slučajevima tehnička podrška Orion telekoma će morati da izađe na teren da bi problem bio rešen. Kontaktiraćemo vas, kako bismo se u skladu sa vašim obavezama, dogovorili o terminu kada bi to moglo da bude urađeno.

  Kao posledica ovog napada, kod korisnika kod kojih je problem saniran, moguće su povremene nestabilnosti u prijemu signala u narednih nekoliko dana.

  Hvala na razumevanju i molimo vas za još malo strpljenja.


  Vaš Orion telekom
 • 01/04/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje za korisnike Orion IPTV usluge

  Poštovani korisnici Orion IPTV-a,

  Primenom nove poslovne filozofije, Orion telekom prekida praksu naplaćivanja doplatnih paketa tv kanala, i umesto toga svim svojim korisnicima pruža objedinjenu uslugu svih doplatnih kanala u okviru osnovnog paketa.

  Nova ponuda startuje 1. maja 2016. godine i svim korisnicima Orion IPTV-a nudi više od 25 novih kanala, u okviru objedinjene osnovne ponude.

  Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u bogatoj ponudi, pored do sada poznatih kvalitetnih sadržaja, naći i filmovi sa najslavnijim imenima holivudske A produkcije, nagrađivani filmovi sa najvećih svetskih festivala, autorski filmovi i dela nezavisnih produkcija. Obezbedili smo i nove dokumentarne, regionalne, muzičke, modne i travel kanale, kao i 13 kanala sa sadržajem za odrasle.

  Početak primene novog, objedinjenog paketa Orion IPTV je od 1. maja 2016. godine, po veoma pristupačnoj ceni od 250 dinara mesečno. U narednih 30 dana možete da se izjasnite ukoliko ne želite da prihvatite novu ponudu, u suprotnom po isteku ovog perioda usluga će vam automatski biti aktivirana.

  Hvala vam što ste izabrali Orion telekom i nadamo se da ćemo svojom ponudom i kvalitetom usluge opravdati vaše poverenje.

  Vaš Orion telekom
 • 23/03/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje o izmeni saradnje Oriona i Arene

  Poštovani korisnici,

  Zbog izmenjenog načina saradnje između Orion telekoma i Arene Sport, u našoj ponudi kanala na IPTV platformi, od 01.04. iz njihove ponude kanala biće dostupna samo Arena 1.

  Na ovaj korak smo primorani zbog velikog povećanja cene i nespremnosti Arene da korisnicima, koji već imaju njihov paket kanala, omogući nastavak gledanja svih kanala iz doplatnog paketa po ranije definisanim uslovima.

  Radimo na tome da vam obezbedimo gledanje novog sportskog i filmskog sadržaja na našoj IPTV platformi.

  Orion telekom

 • 04/03/2016 | Saopštenja

  Obaveštenje o izmenama i dopunama Posebnih uslova pružanja i korišćenja usluga – Internet servisi

  Poštovani,

  Obaveštavamo Vas da 01.04.2016. godine stupaju na snagu izmenjeni i dopunjeni POSEBNI USLOVI PRUŽANJA I KORIŠĆENJA USLUGA INTERNET SERVISA Orion telekoma. Novi Posebni uslovi su doneti radi potpunog obaveštavanja naših korisnika o potrebnim tehničkim preduslovima za korišćenje Internet usluga u cilju postizanja njihovog optimalnog kvaliteta.

  Posebni uslovi su dostupni na sledećoj strani sajta.

  Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

  Srdačno,

  Vaš Orion telekom

 • 10/02/2016 | Saopštenja

  Prekid na optičkoj mreži Orion telekoma

  Beograd, 10. Februar 2016. – Orion telekom, saopštenje za korisnike

  IZAZVANA HAVARIJA NA OPTIČKOJ MREŽI KOMPANIJE ORION TELEKOM – posledica nenajavljenih radova kompanije Telekom Srbija

  „Magistralni optički kabl kompanije Orion telekom, danas u 10:17h prekinut je u postojećoj TT kanalizaciji, u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, dok je kompanija Telekom Srbija izvodila radove na „izmeštanju vodova“ koji nisu ranije bili najavljeni ostalim korisnicima navedene TT kanalizacije, iako za nju imaju dozvole za korišćenje!“

  Ovaj havarijski prekid, ostavio je bez Interneta, ali i fiksne telefonije i televizije, korisnike usluga Orion telekoma i državne institucije u delovima Beograda, ali i u Nišu, Vršcu, Leskovcu ...

  Ekipe kompanije Orion telekom su već na terenu u pokušaju da saniraju prekid optičkih vlakana, i očekuje se da će svi servisi ponovo biti dostupni svim korisnicima usluga Orion telekoma u ranim večernjim satima.


  Vaš Orion telekom
 • 03/12/2015 | Saopštenja

  Plaćanje barcode-om na bankomatima Unicredit banke bez provizije

  Poštovani,

  U saradnji sa Unicredit bankom, od 01.12.2015. godine, korisnici usluga Orion telekom, svoje račune mogu platiti i na Unicredit bankomatima širom Srbije bez bankarske provizije.

  Na vašem mesečnom računu, u donjem levom uglu, već se nalazi barcode koji Vam obezbeđuje brzo, bezbedno i jednostavno plaćanje. Takođe, barcode će Vam uz svaki račun biti poslat i kao prilog e-mail poruke, te plaćanje možete praktično obaviti i skeniranjem koda sa vašeg telefona.

  Za detalje o ovom načinu plaćanja posetite: www.nadugme.com/korak-po-korak/06/

  Uputstvo za plaćanje možete videti i ovde.

  Za dodatne informacije molimo Vas kontaktirajte Orion Korisnički servis na 011 4 100 100.
  Hvala Vam što koristite naše usluge,

  Vaš Orion telekom

  www.oriontelekom.rs
  Facebook: orion.rs
  Twitter: ozbiljna_veza
  G+: Orion telekom

 • 30/11/2015 | Saopštenja

  Uvođenje takse za kanale Javnog medijskog servisa - RTS

  Poštovani,

  Odlukom Vlade Srbije, od 01.01.2016. godine, uvodi se obavezna pretplata, odnosno „Taksa za Javni servis“, kojom su obuhvaćeni svi Radio i TV kanali Medijskog Javnog Servisa Srbije.

  Orion telekom, kao IPTV operator, u zakonskoj je obavezi da kanale Medijskog Javnog Servisa Srbije reemituje svojim korisnicima.

  Preuzimanje i reemitovanje signala RTS kanala za Orion telekom, kao i za sve druge IPTV i kablovske distributere, Zakonski i Ugovorno regulisano je bez nadoknade RTS-u, uz našu obavezu, na pravo svakog korisnika da ima mogućnost praćenja kanala Medijskog Javnog Servisa Srbije.

  Zaključno tome, plaćanjem pretplate Orion telekomu za uslugu IPTV, korisnik nije oslobođen plaćanja TV pretplate, odnosno takse, zato što navedena taksa nije uračunata u pretplatu za uslugu Orion IPTV.

  Dakle, korisnici će plaćati TV pretplatu, odnosno taksu, isključivo na način kako to bude definisala Vlada Srbije, odnosno Medijski Javni Servis Srbije.

  Srdačno,

  Vaš Orion telekom
 • 24/10/2015 | Saopštenja

  Najava prekida - Julino Brdo, Surčin, Boljevci - 29.10.2015.

  Poštovani korisnici,

  U četvrtak, 29.10.2015. godine, u vremenu između 06:00 i 07:30 časova ujutru, u pomenutim naseljima, postojeću opremu na baznim stanicama zamenićemo novom u cilju unapređenja i optimizacije mreže, na obostrano zadovoljstvo. Samo postavljanje i testiranje nove opreme iziskuje prekid svih servisa na pomenutoj teritoriji. Očekivano trajanje prekida servisa je 90 min.

  Molimo sve korisnike sa područja navedenih beogradskih naselja, koji će kratkotrajno biti onemogućeni da koriste naše usluge, za razumevanje.

  Srdačno,

  Vaš Orion telekom

 • 16/10/2015 | Saopštenja

  Najava prekida na teritorije Novog Sada – 23.10.2015.

  Poštovane prijatelji,

  U petak 23.10.2015. godine sa početkom u 0:30h ujutru, vršiće se testiranje redudantnih linkova, zbog čega će doći do prekida svih servisa na teritoriji Novog Sada. Očekivano trajanje prekida je 10 min.

  Molimo sve korisnike sa područja Novog Sada koji će kratkotrajno biti onemogućeni da koriste naše usluge, za razumevanje.

  Srdačno,

  Vaš Orion telekom

 • 01/10/2015 | Saopštenja

  Najava jednočasovnog prekida na teritorije grada Čačka – 08.10.2015.

  Poštovane prijatelji,

  U četvrtak, 08.10.2014. godine u vremenu između 06:00 i 07:00 časova ujutru, na lokaciji Čačak - Nemanjina 33, u cilju unapređenja i optimizacije mreže, postojeću opremu, zamenićemo novom. Samo postavljanje i testiranje novog UPS uređaja, iziskuje prekid svih servisa na pomenutoj teritoriji. Očekivano trajanje prekida servisa je 60min.

  Molimo sve korisnike sa područja grada Čačka koji će kratkotrajno biti onemogućeni da koriste naše usluge, za razumevanje i neophodnost najvaljenih unapređenja

  Srdačno,

  Vaš Orion telekom

Za pomoć u korišćenju usluga i tehnička pitanja obratite se našem korisničkom servisu. Telefon: 011 4 100 100 Email: korisnicka.zona@oriontelekom.rs

© 2010 ORION Telekom. Sva prava zadržana.